Mikrovågsugn

Panasonic släpper ny mikrovågsugn

Mikrovågsugnen har blivit en av de mest identifierbara produkterna i ett kök idag. Det är ganska imponerande med tanke på att det är egentligen bara en box med några knappar och kanske något reglage. Idag handlar mikrovågsugnar mycket om design och utvecklingen när det gäller mikrovågsugnar och design går snabbt framåt just nu. Även tekniken read more »


3 tips till dig som ska köpa mikrovågsugn

Det är kanske inte alltid så lätt som du tror att köpa en mikrovågsugn. Jag hoppas att jag ska kunna hjälpa dig lite i jakten på en ny mikrovågsugn. Alla hushåll ställer olika krav på sin mikrovågsugn därför är det väldigt viktigt att anpassa köpet av en ny mikrovågsugn efter era behov. 3 tips för read more »


Varumärke på mikrovågsugnar

Många frågar sig vilket varumärke som är bäst när det gäller mikrovågsugnar men jag skulle säga att ni ska titta mindre på varumärket och mer istället på funktioner. Mikron kan ändå kanske vara den vitvaran som har ganska avancerad teknik där det kan skilja lite på teknik men ändå tycker jag att det skiljer väldigt read more »


Att köpa en mikrovågsugn

Vi på mikrovagsugnen.se har som idé att hjälpa er konsumenter att se över vad ni ska tänka på när ni ska inhandla en ny mikrovågsugn. Mikrovågsugnen räknas väll oftast mer som hushållsmaskin än vitvara men det är en produkt som är där någonstans. Mikro är inget man bara köper för köpandets skull utan det ska finnas krav read more »